Tel.:
China Flexibele LED strip fabrikant
Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd

Onze fabriek besteedt aandacht aan kwaliteit en veiligheid.

Thuis Producten

Wall washer licht

Klantenoverzichten
Het product is werkelijk goed, beter dan de leverancier ik heb gezocht. Dit naar maat gemaakte product kijkt niet alleen goed, maar ook, zeer duurzaam en veilig sterk, wat me gevoel zeer comfortabel maakte en besliste hier te komen het later kopen. Dank u zeer.

—— Lisa Jackson

Het is een werkelijk plezierige het winkelen ervaring. Het product is werkelijk goede prijs-kwaliteitverhouding. En de Engel van de klantenservicemanager is enthousiast en nadenkend. Eerder, hoorde ik dat Jujia-de Elektronika zich in de tegen aangepaste producten specialiseert van luxegoederen, stelde de eerste samenwerking me niet teleur, groot, u danken!

—— M. Brown

Zeer goed, JUJIA-helpt de elektronika me problemen zeer goed oplossen. Onze klanten zijn zeer tevreden en moeten samenwerkingspartners hebben op lange termijn.

—— G.W. Thomson

Het product is zeer goed. Het is werkelijk een onverwachte verrassing. Ik hoop het zoals altijd goed zal blijven.

—— Mariewit

Meerdere keren, is dit de meest bevredigende tijd. De flexibele strokenriemen zijn allen lage drukbrandkast. Wij hebben geen zorg nu over veiligheid nodig. De verpakking van goederen is goed beschermd. Geen schade wordt gevonden na de aankomst van de goederen.

—— M. William

Mijn vrienden introduceerden me om uw producten te kopen, zoals hij zei, de producten zijn rendabel, doelmatigheid, kochten wij plafondlichten, is het effect goed.

—— John Wilson

Producttevredenheid, de diensttevredenheid, betrouwbare leveranciers, zal ik opnieuw kopen. Dank u.

—— Dan

Ik ben online Chatten Nu

Wall washer licht

(2)
China De lineaire Waterdichte Openluchtverlichting van de Verlichtingsinrichtingen DMX van de Muurwasmachine fabriek

De lineaire Waterdichte Openluchtverlichting van de Verlichtingsinrichtingen DMX van de Muurwasmachine

Waterdichte Muurwasmachine Lichte DMX RGB IP67 18 * Openlucht LEIDENE van 1W Verlichting Karakter en voordelen Hoog - oxidated het kwaliteits gietende Aluminium het lichte lichaam, is, schoonheid en goede hitte ... Read More
2018-12-08 17:11:48
China Het buiten Rgb Licht van de Muurwasmachine, Kleur die de Geleide Certificatie van Ce van de Muurwasmachine verandert fabriek

Het buiten Rgb Licht van de Muurwasmachine, Kleur die de Geleide Certificatie van Ce van de Muurwasmachine verandert

RGB Volledige de Wasmachine Lichte IP65 24W Hoek 10° * 60°18 * 1W van de Kleurenmuur Productpresentatie RGB lamp van de muurwas, het product kan aangepaste, externe controle DMX512 zijn, heeft het controlemecha... Read More
2018-12-03 15:26:02
Page 1 of 1
Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd
4de verdieping, F3 de Bouw, Road van Fuyong Heping Liyuan, Baoan-District, Shenzhen-Stad, de Provincie van Guangdong, China
Tel.:86-755-81459972
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Flexible LED Strip Leverancier. Copyright © 2018 - 2019 custom-ledstrips.com. All Rights Reserved.