Tel.:
China Flexibele LED strip fabrikant
Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd

Onze fabriek besteedt aandacht aan kwaliteit en veiligheid.

Thuis Producten

Neon LEIDENE Strook

Klantenoverzichten
Het product is werkelijk goed, beter dan de leverancier ik heb gezocht. Dit naar maat gemaakte product kijkt niet alleen goed, maar ook, zeer duurzaam en veilig sterk, wat me gevoel zeer comfortabel maakte en besliste hier te komen het later kopen. Dank u zeer.

—— Lisa Jackson

Het is een werkelijk plezierige het winkelen ervaring. Het product is werkelijk goede prijs-kwaliteitverhouding. En de Engel van de klantenservicemanager is enthousiast en nadenkend. Eerder, hoorde ik dat Jujia-de Elektronika zich in de tegen aangepaste producten specialiseert van luxegoederen, stelde de eerste samenwerking me niet teleur, groot, u danken!

—— M. Brown

Zeer goed, JUJIA-helpt de elektronika me problemen zeer goed oplossen. Onze klanten zijn zeer tevreden en moeten samenwerkingspartners hebben op lange termijn.

—— G.W. Thomson

Het product is zeer goed. Het is werkelijk een onverwachte verrassing. Ik hoop het zoals altijd goed zal blijven.

—— Mariewit

Meerdere keren, is dit de meest bevredigende tijd. De flexibele strokenriemen zijn allen lage drukbrandkast. Wij hebben geen zorg nu over veiligheid nodig. De verpakking van goederen is goed beschermd. Geen schade wordt gevonden na de aankomst van de goederen.

—— M. William

Mijn vrienden introduceerden me om uw producten te kopen, zoals hij zei, de producten zijn rendabel, doelmatigheid, kochten wij plafondlichten, is het effect goed.

—— John Wilson

Producttevredenheid, de diensttevredenheid, betrouwbare leveranciers, zal ik opnieuw kopen. Dank u.

—— Dan

Ik ben online Chatten Nu

Neon LEIDENE Strook

(3)
China In werking gestelde silicone de Batterij leidde de Machtsbesparing van de Strooklichten Aangepaste Lengte fabriek

In werking gestelde silicone de Batterij leidde de Machtsbesparing van de Strooklichten Aangepaste Lengte

Ce Goedgekeurde LEIDENE van het Silicone Flex Neon Strook 24v met super heldere 4.8w Toepassing: 1. Countour of Grensverlichting voor Openlucht/Binnen 2. Decoratieve Verlichting en Architecturaal Overzicht 3. ... Read More
2018-11-24 17:20:14
China Krachtige Waterdichte Neon LEIDENE Strook, het Witte Geleide Flexibele Licht van de Neonstrook fabriek

Krachtige Waterdichte Neon LEIDENE Strook, het Witte Geleide Flexibele Licht van de Neonstrook

Van de mini Waterdichte Neon LEIDENE het Neonteken 14.4W 60LEDs/m Strokendouane Producteigenschappen 1. De combinatie van retro en modernisering. Geschikt voor afzonderlijk woord/ 2. heldere verlichting/ 3. ... Read More
2018-11-24 17:20:14
China De kleurrijke Neon Geleide Hoge Lichtstromen Op batterijen Vriendschappelijke Eco van Strooklichten - fabriek

De kleurrijke Neon Geleide Hoge Lichtstromen Op batterijen Vriendschappelijke Eco van Strooklichten -

Geleide Flex LEIDENE van het Neon Openlucht Open Neon Stroken die Kleurrijke 12v hangen Producteigenschappen Het geleide flex neon is de prefect vervanging voor het Duurzame neon van het tranditionalglas, ... Read More
2018-11-24 17:20:13
Page 1 of 1
Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd
4de verdieping, F3 de Bouw, Road van Fuyong Heping Liyuan, Baoan-District, Shenzhen-Stad, de Provincie van Guangdong, China
Tel.:86-755-81459972
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Flexible LED Strip Leverancier. Copyright © 2018 - 2019 custom-ledstrips.com. All Rights Reserved.