Tel.:
China Flexibele LED strip fabrikant
Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd

Onze fabriek besteedt aandacht aan kwaliteit en veiligheid.

Thuis

Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd

Van de Jujiaelektronika (Shenzhen) Co., Ltd is een bedrijf door zich STEVIGE (HONGKONG) wordt geïnvesteerd BEPERKTE in de productie van LEIDENE lampen en lantaarns, met een geschiedenis van 11 jaar te specialiseren die. Opgericht begin 2007, aanvankelijk batterijassemblage. De eerste LEIDENE lamp was geboren in 2010, ontworpen voor juwelenkabinetten. Door de constante inspanningen van R&D-afdeling vele jaren, hebben de Elektronische LEIDENE van Jujia Verlichtingsproducten meer dan 200 modellen in 2018. Momenteel, zijn onze producten gebruikt door vele beroemde de luxeopslag van de juwelenopslag, producten met inbegrip van flexistrook en spotlinght diep erkend en gewaardeerd door klanten.

 

De Jujiaelektronika biedt professionele LEIDENE verlichtingsoplossingen, gespecialiseerd in het aanpassen van uw unieke LEIDENE lampen aan, doen wij elk product zijn fijn, hebben wij perfect geprobeerd te zijn, houdt elk detail rekening of duurzaam, makkelijk te gebruiken en veilig. wegens specifiek, professioneel, slechts goed gebruik van duurzame LEIDENE lampen, zullen wij uw leveranciersweg aan het laatste einde kiezen.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 80~100

Jaarlijkse omzet : 500000-1000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Van de Jujiaelektronika (Shenzhen) Co., Ltd is een professionele fabrikant van LEIDENE lampen, heeft een geschiedenis van 11 jaar. Opgericht begin 2007, was het oorspronkelijk geassembleerde batterij. De eerste LEIDENE lamp was geboren in 2010, speciaal ontworpen voor juwelenkabinet. Dank aan de constante inspanningen van R&D-afdeling vele jaren, Elektronische LEIDENE van Jujia Verlichtingsproducten heeft meer dan 200 modellen in 2018.

bedrijfsdiensten

De Jujiaelektronika verstrekt professionele LEIDENE verlichtingsoplossingen, gespecialiseerd in het aanpassen van uw unieke LEIDENE lampen, doen wij elk product zijn fijn, hebben wij perfect ernaar gestreefd te zijn, houdt elk detail rekening of duurzaam, makkelijk te gebruiken en veiligheid.

 

Bedrijfteam

Teaminleiding

 

Van de Jujiaelektronika (Shenzhen) Co., Ltd, sinds de totstandbrenging van het bedrijf, hangt de people-oriented, eerlijke bedrijfseconomieprincipes aan, het verzamelen zich van de de industrieelite, heeft het bedrijf een redelijke talentenstructuur, met vele Doctoraten als belangrijkste technische backbone, Personeel met veelvoudige meester, vrijgezel en midden technische titels. Het talent van de ondernemingsontwikkeling is de sleutel, Jujia-Elektronika (Shenzhen) Co., Ltd om naar ontwikkeling op lange termijn, opstelling te streven en de bank van het talentenmiddel te verbeteren, om alle werknemers ernaar streven te maken hun talenten gebruiken, hen in deze positie laten om hun speciale vaardigheden te spelen, aan zijn plichten worden gewijd.

 

Het diagram van de teamstructuur

Jujia Electronics (Shenzhen) Co., Ltd
4de verdieping, F3 de Bouw, Road van Fuyong Heping Liyuan, Baoan-District, Shenzhen-Stad, de Provincie van Guangdong, China
Tel.:86-755-81459972
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Flexible LED Strip Leverancier. Copyright © 2018 - 2019 custom-ledstrips.com. All Rights Reserved.